Detalii acces Internet - decizia 158/2015


Principalele elemente constitutive ale ofertei comerciale

  • ITC furnizeaza servicii de acess Internet cu viteza minim garantata, in principal, in Bucuresti si judetul Ilfov.
  • Toate conexiunile furnizate de ITC au adresa IP publica fixa si traficul este nelimitat, neexistand limitari bazate pe plafoane.
  • Daca nu exista restrictii date de infrastructura, canalele furnizate sunt de tip simetric, viteza de download fiind egala cu cea de upload, clientul fiind informat de acest aspect. Valorile maximale de download/upload sunt date, de regula, de tipul infrastructurii utilizate (radio- 10Mbps, cablu si fibra optica- 100Mbps), foarte rar impunandu-se restrictii ale furnizorului, clientul fiind informat despre acest aspect.
  • Pretul pentru fiecare conexiune este stabilit in functie de infrastructura disponibila la adresa de conectat si canalul minim garantat dorit. Cel mai mic abonament de acces Internet nu poate fi mai mic de 35 EUR (+TVA)/luna, pret la care canalul minim garantat este de 4Mbps. 
  • Procedura de lucru implica realizarea unei estimari gratuite pe teren, clientul fiind informat intr-un termen comunicat la momentul preluarii solicitarii despre solutia tehnica si, implicit, pretul.
  • Contractele standard se incheie pe o perioada de 12 luni numai dupa ce sunt lamurite toate aspectele legate de timpul necesar conectarii, precum si costurile lunare, precum si cele aferente instalarii, daca este cazul. In cazul incetarii contractului inainte de expirarea perioadei de 12 luni, clientul va plati o penalitate egala cu valoarea abonamentului ramasa pana la expirarea perioadei stipulate in contract. 

 

Acoperirea geografica a serviciilor de acces Internet

Politica de utilizare si proceduri de monitorizare a serviciului

Model de contract acces Internet

Procedura privind soluţionarea reclamaţiilor utilizatorilor finali